Εντείνονται οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη και υπάρχει αισιοδοξία πως ο 26χρονος φόργουορντ θα επιστρέψει στο λιμάνι. Ο τραυματισμός του Ράσο Νεστέροβιτς ενεργοποίησε ξανά το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για την απόκτησή του από τη Μάλαγα, αφού ο Σλοβένος σέντερ μπορεί να αντικατασταθεί μόνο από Έλληνα ή ελληνοποιημένο παίκτη.

Και μπορεί μεν ο Πρίντεζης να μην είναι σέντερ, αλλά μπορεί να βοηθήσει στη θέση «4» και να χρησιμοποιηθεί ως σέντερ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο Ολυμπιακός, που έχει στα υπόψη κι έναν άλλο παλιό γνώριμο, τον Αλεξέι Ζεβροσένκο (που αγωνιζόταν ως Έλληνας παλαιότερα στην ομάδα και πλέον παίζει στη Χίμκι), έχει αρχίσει νέο κύκλο επαφών με την Ουνικάχα, ωστόσο δεν προτίθεται να υποκύψει στις παράλογες απαιτήσεις των Ισπανών.

Η Μάλαγα εξακολουθεί να επιθυμεί να απαλλαγεί από τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Πρίντεζη, που προβλέπει 1,2 εκατ. ευρώ, είτε φορτώνοντάς το στον Ολυμπιακό (πράγμα που δεν συζητούν καν οι Πειραιώτες) είτε καταβάλλοντάς του μία πολύ μικρή αποζημίωση. Στο μεταξύ γνωρίζοντας και την σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα, του ασκούν εμμέσως πιέσεις αφού προπονείται μόνος του, μακριά από την υπόλοιπη ομάδα, και από τια αρχές Μαρτίου παραμένει εκτός πλάνων του Τσους Ματέο.

Ο Ολυμπιακός έχει προθεσμία να αποκτήσει παίκτη μέχρι την παραμονή της έναρξης των play-offs, δηλαδή μέχρι τις 27 Απριλίου.

Πηγή: sport-fm.gr