Ο Δημήτρης Γόντικας επισκέφτηκε την Παιανία και είχε ομιλία με προς τους παίκτες της ομάδας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στη βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού με τον Βόλο, αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον μέτοχο της θεσσαλικής ομάδας, ζητώντας τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές του.

Είχε επίσης τετ-α-τετ, με ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν τα Μέσα ενόψει μεταγραφικής περιόδου αλλά και με αυτούς που ανησυχούν για να μάθουν τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, αφού ο Αργεντινός έκανε παράπονα, μια και διάβασε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως θα δεχθεί μείωση αποδοχών 40%, εάν μείνει. Ο Γόντικας είπε στον αριστερό μεσοεπιθετικό πως δεν πρέπει να τον ανησυχεί αυτό αφού με το νέο σύστημα της εφορίας που επικρατεί, εάν γίνονταν η μείωση ο Παναθηναϊκός θα πλήρωνε παραπάνω.

Ο Δημήτρης Γόντικας είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες και με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος τους ζήτησε να μην ασχολούνται με όσα γράφονται, αφού πρώτα θα το μάθουν αυτοί και μετά τα Μέσα.

Το ζήτημα για όλους, όπως είπε ο Γόντικας, είναι οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να τα δώσουν όλα για να τερματίσει ο Παναθηναϊκός στην πρώτη θέση των πλέι οφ και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: sport-fm.gr