Το μυαλό ταξιδεύει (αναπόφευκτα) στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ το ξεκαθάρισε: Το… σώμα τουλάχιστον των παικτών του πρέπει να μείνει σε εγρήγορση πριν από αυτόν!

Τόσο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (με απόδοση που θα φέρει το απαραίτητο τρίποντο), όσο και στο τριήμερο ρεπό που θα πάρουν το Πάσχα (με επαγγελματισμό που θα τους κρατήσει συγκεντρωμένους στο μεγάλο ματς).

Ενώ τα «σενάρια» για τα διοικητικά συνεχίζονται χωρίς να προκύπτει κάποιο αποτέλεσμα (ο Γιώργος Δαλακούρας, μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά στον sentra οποιαδήποτε τωρινή ή μελλοντική πρόθεσή του να αναμειχθεί με την ΠΑΕ), το αποτέλεσμα του κυριακάτικου ματς με τον Ηρακλή έχει μεγάλη σημασία για τα αγωνιστικά. Όχι μόνο για να διατηρήσουν οι «κιτρινόμαυροι» τη (μικρή) βαθμολογική απόσταση από τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, αλλά και για να διατηρήσουν την ηρεμία που… μετά από καιρό δείχνει να υπάρχει στα Σπάτα.

Εκεί όπου, παρεμπιπτόντως, επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη οι Δέλλας και Μίτσελ -δίνοντας στον Χιμένεθ την ευχέρεια (που πιθανότατα, ωστόσο, δεν θα ρισκάρει να εκμεταλλευτεί ενόψει τελικού) να τους χρησιμοποιήσει την Κυριακή. Με δεδομένες, λοιπόν και τις απουσίες των τιμωρημένων Καράμπελα, Γεωργέα, Μανωλά και Λυμπερόπουλου, τα… κουκιά της ενδεκάδας (και του 4-4-2 με ρόμβο) είναι μετρημένα.

Εκείνη, λοιπόν, αναμένεται να αποτελείται από τους Σάχα, Νταντόμο-Γιάχιτς (στα άκρα της άμυνας), Νασούτι-Ματέος (στα στόπερ), Μάκο-Καφέ-Γκέντσογλου-Γκερέιρο (στα χαφ) και Σκόκο-Μπλάνκο (ή Μπαχά) δίδυμο στην επίθεση.

«Δεν ξεφεύγουμε…»

Αφού περάσει (ομαλά, όπως ελπίζουν στην ΑΕΚ) το παιχνίδι με τον Ηρακλή, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν με τις οικογένειες τους τις μέρες του Πάσχα. Ο Μανόλο Χιμένεθ ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» ότι θα προπονηθούν μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη και τις επόμενες τρεις μέρες θα έχουν ρεπό.

Ο Ανδαλουσιανός πήρε την απόφαση αυτή κατανοώντας, όπως τους είπε, την ανάγκη να ηρεμήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, ωστόσο τους υπενθύμισε πόσο επαγγελματικά θα πρέπει να φερθούν -με τον τελικό του Κυπέλλου να ακολουθεί αμέσως μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις.

Πηγή: sportfm.gr