Μπορεί ο βαθμός της ισοπαλίας στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Κέρκυρα να αρκεί στον ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι οφ, ωστόσο οι συμβιβασμοί δεν ταιριάζουν σε ομάδες του μεγέθους του «Δικέφαλου του Βορρά».

Την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης Κυριακής (προηγήθηκε σύντομη ομιλία του Μάκη Χάβου), με τους Πάμπλο Γκαρσία και Στέλιο Μαλεζά -οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα- να κάνουν «αγώνα δρόμου» προκειμένου να είναι έτοιμοι.

Ο Ουρουγουανός μέσος θα δοκιμάσει αύριο να ανεβάσει ρυθμούς έτσι ώστε να αγωνιστεί κόντρα στους «Φαίακες» στην Τούμπα, ενώ οι πιθανότητες είναι σαφώς λιγότερες για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό ο οποίος την περασμένη Παρασκευή υπέστη ήπιας μορφής θλάση στην περιοχή των προσαγωγών.

Μόνος του γυμνάστηκε (ξεκίνησε τρέξιμο) ο Μίρκο Σαβίνι, του οποίου η επάνοδος στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε δύο με τρεις εβδομάδες, επομένως στη διαδικασία των πλέι οφ. Με θεραπεία συνέχισε ο Ντάριο Κρέσιτς (ταλαιπωρείται από κάκωση στον αριστερό καρπό).

Πηγή: sportfm.gr