Μπορεί ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού να είναι ο Σάντσεζ και ο Αμαλφιντανό, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν σταματούν να κοιτούν για παίκτες στον άξονα και μετά τη πώληση Ντουντού ψάχνουν για τουλάχιστον δύο.

Σύμφωνα με τους Βέλγους, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 22χρονο άσο της Ζούλντε Βάρεγκεμ, Καλέμ Χάιλαντ, τον οποίο παρακολουθούν και άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ από το Βέλγιο – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης.

Ο Χάιλαντ κατάγεται από το Τρινιντάντ και είναι αμυντικός μέσος που βλέπει γήπεδο και δημιουργεί παιχνίδι, ακριβώς ότι ψάχνει ο Βαλβέρδε δηλαδή. Όσο για την τιμή του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είναι λίγο πάνω από ένα εκ. ευρώ, καθώς έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έως το 2013.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στην Βελγική ομάδα βρέθηκε δανεικός από την Πόρτσμουθ και με την Ζούλντε έχει συμπληρώσει 48 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα, Τρινιντάντ και Τοπάγκο έχοντας 27 συμμετοχές και τρία τέρματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gazzetta