Στο γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχασαν την εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους απέδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την άσχημη εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πρόσθεσε θα προσπαθήσει να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, όσα είπαν οι δύο προπονητές μετά το ματς Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0:

Ζεσιυάλδο Φερέιρα: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας γιατί αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήθελε βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα έδειξε ότι πάσχει από έλλειψη εμπιστοσύνης. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ στην εβδομάδα που απομένει, είναι να προσπαθήσω να ανακτήσουν οι ποδοσφαιριστές την εμπιστοσύνη τους. Διότι πραγματικά είδαμε μία ομάδα που παλεύει τα ματς, αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Την επομένη Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο αγώνα κόντρα σε μία ομάδα η οποία μπορεί να πάρει μέρος στο πλέι οφ και πιστεύω ότι ο αντίπαλος μας θα συμμετέχει στο παιχνίδι περισσότερο από τον σημερινό».

Παύλος Δερμιτζάκης: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, παίξαμε όμως καλά και είχαμε πειθαρχία, ήμασταν καλοί αμυντικά και επιθετικά, τουλάχιστον μέχρι την αποβολή. Μετά ήρθε το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μπορούσε να αυξήσει το σκορ. Η ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία μετά από χρόνια, αλλά έχει τα εχέγγυα να ανέβει πάλι. Κόντρα στον Πανιώνιο θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά για να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο».

Πηγή: sport-fm.gr