Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού συνεδρίασε για τα σημαντικότερα θέματα των ημερών. Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε τους συνεργάτες του (απών ήταν ο Νίκας) του για την επαφή που είχε με τον μάνατζερ του Μπλάνκο, ενώ τέθηκε για μία ακόμη φορά προς συζήτηση η επικείμενη αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Διαφορά με Μπλάνκο
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ίσμαελ Μπάνκο ήταν δεδομένο. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αργεντινός απομακρύνεται οριστικά από την ΑΕΚ, αυτό έγινε πράξη. Ωστόσο, όπως προέκυψε στην κουβέντα των δύο πλευρών υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά, αφού τα ποσά που έριξε αρχικά ο ατζέντης του Μπλάνκο κρίνονται τουλάχιστον υπερβολικά. Το τριφύλλι έδειξε τις προθέσεις του για τον παίκτη και σε σχέση με τα όσα του πρόσφερε η Ένωση υπάρχουν δύο πλεονεκτήματα. Οι πράσινοι δίνουν παραπάνω από 600.000 ευρώ ετησίως(το ακριβές ποσό δεν διέρρευσε), ενώ προσφέρουν τριετές και όχι διετές συμβόλαιο. Τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με τις προτάσεις που θα έχει ο 27χρονος φορ θα φανεί αν είναι εφικτή η απόκτηση του.

Προτεραιότητα σε Αμπντούν και Μάτος
Πολλά ονόματα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό ως μεταγραφικοί στόχοι. Ωστόσο, όπως προέκυψε στη συνάντηση της διοικούσας επιτροπής οι Αμπντούν και Μάτος αποτελούν τις βασικές τους προτεραιότητες για το καλοκαίρι. Για τον Βραζιλιάνο χαφ το τριφύλλι ετοιμάζει πρόταση επέκταση της συνεργασίας τους, ώστε να τον πείσει ότι τον θέλει πραγματικά και θα περιμένει την αντίδραση του παίκτη, που αρχικά ήταν αρνητικός. Για τον Αμπντούν παρά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί και σχετίζεται με τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι πιο κοντά και φέρεται να βρίσκονται σε επαφή με τον μεσοεπιθετικό της Καβάλας.

Δύο πλάνα για την ΑΜΚ
Αυτό που είναι γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαιώθηκε και σε αυτή την κουβέντα της διοικούσας επιτροπής. Στο κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα φέρει στο τραπέζι δύο προτάσεις για τον οικονομικό σχεδιασμό της σεζόν 2011-2012. Πάντως, στην παρούσα φάση υπάρχει απαισιοδοξία, αφού οι Μέτοχοι δεν δείχνουν τη διάθεση να συμβάλλουν και αυτό προκύπτει από την απάθεια που εμφανίζουν μέχρι τώρα.

Πηγή: sportfm.gr