Ο Ιταλός ατζέντης Βιντσέντζο Μοράμπιτο, επικαλούμενος τη φιλική σχέση που ισχυρίζεται πως έχει με τον εκπρόσωπο του Τζιμπρίλ Σισέ στη χώρα, επανέφερε στο προσκήνιο τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Λάτσιο για την απόκτηση του Γάλλου στράικερ από τον Παναθηναϊκό. Ξεκαθάρισε μεν πως το ενδιαφέρον (;) δεν έχει πάρει επίσημη μορφή, αλλά υποστήριξε πως είναι υπαρκτό.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον μάνατζερ του παίκτη, Φιλίπε Πιόλα, μίλησα μαζί του σήμερα το πρωί, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση της Λάτσιο στον Παναθηναϊκό ή στον ατζέντη του. Το ενδιαφέρον είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν ξέρω αν τελικά η Λάτσιο θα κινηθεί για την απόκτηση του Σισέ», δήλωσε ο Ιταλός μάνατζερ που δεν εκπροσωπεί σε κανένα επίπεδο τον Γάλλο στράικερ.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως θα ταίριαζε «γάντι» στη Λάτσιο. «Είναι ένας επιθετικός που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ένας σημαντικός επιθετικός σε μία θέση που πονά η Λάτσιο. Έχει την εμπειρία, την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο, είναι τεχνίτης, γρήγορος και με πολύ καλό κεφάλι».

Πηγή: sportfm.gr