Τρόπους για να μπορέσει να ξεπεράσει το προσωπικό του πρόβλημα που τον εμποδίζει να παραμείνει στην Ελλάδα προσπαθεί να βρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μανθάνο, Φλόρες και Κούπερ οι βασικοί υποψήφιοι από το εξωτερικό, Λεμονής αν προτιμηθεί Έλληνας. Κλεισμένοι οι Αμπντούν και Ντουγκλάο σύμφωνα με φήμες.

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και τον πάγκο του Ολυμπιακού προσπαθεί να κάνει πράξη ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ψάχνει να βρει λύσεις για να ξεπεράσει το προσωπικό του πρόβλημα. Ο ίδιος κάθε άλλο παρά έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και τη νέα σεζόν, από τη στιγμή που οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εξαιρετικές, ενώ έχει και το μεγάλο κίνητρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να γίνει, το θέμα θα ξεκαθαρίσει γρήγορα, ίσως και πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού με αυτόν τον τρόπο θα έχουν και οι δύο πλευρές το χρονικό περιθώριο να κοιτάξουν τις επιλογές τους. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών έχει ήδη ψάξει επιλογές αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση, με τον Μαθία να επανέρχεται στο προσκήνιο για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, κάτι που αν συμβεί, προκρίνονται άμεσα οι επιλογές των Μανθάνο και Φλόρες.

Από την άλλη πλευρά, αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, πρώτος στη λίστα θα παραμείνει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος θέλει να έρθει στην Ελλάδα και πάλι, ύστερα από τη θητεία του στον πάγκο του Άρη. Ο Αργεντινός έχει δείξει προσαρμοστικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και οι επιδόσεις του στην Ευρώπη θα μετρήσει περισσότερο, ειδικά με την φετινή εμφάνιση των «κιτρίνων» στο Europa League. Αν τελικά προτιμηθεί λύση από την Ελλάδα, τότε η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού για τρίτη φορά μοιάζει σχεδόν σίγουρη.

Κλεισμένοι Ντουγκλάο και Αμπντούν;

Στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού βρίσκονται Αμπντούν και Ντουγκλάο, ωστόσο, σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε της χθες, οι δύο παίκτες της Καβάλας είναι ήδη κλεισμένοι από τους Πειραιώτες, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από του Ρέντη. Το σημείο-κλειδί στην υπόθεση είναι το θέμα του προπονητή, αφού όσο πιο γρήγορα τελειώσει η υπόθεση, τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις.

Τρέχουν τον Ολυμπιακό στη FIFA για Φουστέρ

Στη FIFA πάει τον Ολυμπιακό η πρώην ομάδα του Νταβίντ Φουστέρ, Ολίβα, απαιτώντας 43.000 ευρώ για τα έξοδα εκπαίδευσης του παίκτη. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, το νομικό τμήμα της Ολίβα είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να λάβει 43.000 σε συμφωνημένες δόσεις. Όμως η Ολίβα υποχρεώθηκε να πάει στη FIFA με τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Σάντσις, να λέει πως οι δικηγόροι της ομάδας δεν μπορούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr