Εκτός από προπόνηση, το πρωινό «μενού» των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει και… κατσάδα! Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πολύ εκνευρισμένος μαζί τους, για την ήττα και κυρίως, την εμφάνιση στις Σέρρες και η χθεσινή φήμη, περί… «τριξίματος δοντιών» από τον Πορτογάλο τεχνικό, αναμένεται να επιβεβαιωθεί σήμερα.

Η τραγική εμφάνιση της ομάδας έχει εξοργίσει, όμως, όπως είναι λογικό και έγινε γνωστό χθες και τη διοίκηση, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει μέτρα, προκειμένου να… ταρακουνήσει τους παίκτες.

Η διοικούσα επιτροπή, μάλιστα, θα συνεδριάσει σύντομα για το θέμα -μπορεί και σήμερα- και θα αποφασίσει αν, τελικά, θα επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό.

Η εικόνα, άλλωστε, του Παναθηναϊκού κόντρα σε μία ομάδα που έχει εδώ και καιρό υποβιβαστεί δεν μπορεί παρά να εξόργισε και τον πιο πράο οπαδό της ομάδας…

«Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούν οι παίκτες όταν χάνεται ο τίτλος και ειδικά με όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν θα ζούμε με αυτή τη δικαιολογία. Είναι πληρωμένοι στην ώρα τους, έχουν καλά συμβόλαια, είναι επαγγελματίες και υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους. Όπως είναι εντάξει η διοίκηση, έτσι πρέπει να είναι και οι ποδοσφαιριστές», έλεγαν χθες παράγοντες του «τριφυλλιού».

Ο κ. Γόντικας, πάντως, δεν θα μεταβεί στην Παιανία σήμερα, αλλά θα το κάνει μία από τις επόμενες μέρες για να μιλήσει στους «πράσινους». Οι πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα…

Πηγή: sport-fm.gr