Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει. Νομίζω πως αυτή η λαϊκή φράση, ταιριάζει γάντι στο τι παίζει με τον Βαλβέρδε και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνέστο την επομένη κιόλας ημέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος είχε δώσει το στίγμα του με τη συνέντευξή του στην «Μάρκα». «Ο φυσικός μου χώρος είναι η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αργά η, γρήγορα εκεί θα γυρίσω», είχε πει.

Λίγες ημέρες μετά, σε δεύτερη συνέντευξή του σε μεγάλη ισπανική εφημερίδα είχε προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. «Το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό είναι 1+1. Σύντομα θα το διαπραγματευθούμε», είχε δηλώσει. Ουσιαστικά ο Βαλβέρδε έλεγε στην ισπανική ποδοσφαιρική πιάτσα, «εγώ το πήρα πάλι με τον Ολυμπιακό και είμαι εδώ. Γυρνάω».

Οι δε εφημερίδες του Μπιλμπάο, πόλης στην οποία ζει η οικογένειά του, μόλις 24 ώρες μετά το 6-0 επί της ΑΕΚ, είχαν ρεπορτάζ περί φλερτ της Αθλέτικ με τον Βαλβέρδε. Δεν άργησε να έρθει και δημοσίευμα ότι ο Βαλβέρδε μιλάει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Και μόλις πριν τρεις τέσσερις ημέρες ότι τον «βλέπει» και η Σεβίλλη.

Θέλετε κι άλλα; Εκτός από αυτά και την χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Δεν φαίνεται τι θα γίνει;

Πηγή: sport-fm.gr