Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 18.10 περίπου ο Ντένις Ρόμενταλ, που θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας του Θρύλου.
Ο Δανός παικταράς είναι έτοιμος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και έφτασε στην Αθήνα στις 18.12 για την ακρίβεια. Ήρθε για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι να το κάνει αυτό, πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα πρώτα. Όπως συνηθίζεται, θα πάει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά και στο Ναό.

Το βράδυ θα γευματίσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ενώ από εκεί και πέρα, θα περάσει την Τετάρτη το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Μετροπόλιταν, με το οποίο συνεργάζεται ο Ολυμπιακός.

Αφού γίνουν όλα αυτά, τότε ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Θρύλου, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών. Με αυτή τη μεταγραφή, οι ερυθρόλευκοι καλύπτουν το κενό που έχει αφήσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, μια άλλη πολύτιμη μονάδα του Ολυμπιακού και γίνονται πιο δυνατοί σε μια θέση που αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα πέρυσι.

Ο Ρόμενταλ, βγήκε από την αίθουσα των αφίξεων στις 18.34μ.μ. μαζί με τη σύζυγό του, δεν έκανε καμία δήλωση και αφού τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο.

Πηγή: gavros.gr