Θετικά εξελίσσεται η πορεία της αποθεραπείας του Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος προσπαθεί να αποφύγει το χειρουργείο στο αριστερό γόνατο. Όπως εξήγησε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Βαγγέλης Πανταζής, ο 25χρονος τερματοφύλακας θα προφυλαχθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να εκμηδενιστούν οι πιθανότητες να καταφύγει στη λύση της επέμβασης, καθώς μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να τον αφήσει μέχρι και οκτώ μήνες εκτός δράσης!

«Ο Μιχάλης (σ.σ. Σηφάκης) έχει ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, ένα οστικό οίδημα. Αυτό σημαίνει πως έχει μια βλάβη στο χόνδρο. Αυτό το γνωρίζαμε τους τελευταίους έξι μήνες και για αυτό κάναμε κάποιες ενέσεις έτσι ώστε να μπορεί να αγωνίζεται. Οι πόνοι όμως τον τελευταίο καιρό έγινα πιο έντονοι και για αυτό αποφασίσαμε να μην παίζει. Τον έχω υποβάλει σε μια θεραπεία με ενέσεις έτσι ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, δηλαδή μια εγχείρηση», τόνισε αρχικά ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου του Άρη μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση του προχωράει αρκετά καλά καθώς οι πόνοι υποχώρησαν. Θα μείνει όμως τρεις με έξι εβδομάδες εκτός. Αν χρειαστεί να χειρουργηθεί, κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε, θα μείνει εκτός έξι με οκτώ μήνες. Για αυτό αποφασίσαμε τη διακοπή των δραστηριοτήτων του».

Με την ευκαιρία, αναφέρθηκε και στο έτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σηφάκης στη μέση: «Επίσης αντιμετωπίζει και ένα δεύτερο πρόβλημα στη μέση. Ένα είδος δισκοπάθειας. Απλά θα πάει στην Αθήνα να κάνει κάποιες ασκήσεις με κάποιον εξειδικευμένο σε θέματα αποκατάστασης. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και θα είναι ρίσκο να παίξει στα play-offs αν με το καλό η ομάδα συμμετέχει σε αυτά. Θα περιμένουμε μέχρι αρχές Μαΐου για να δούμε πως θα είναι η κατάστασή του».

Πηγή: sportfm.gr