Ξεκάθαρος, για άλλη μία φορά, ότι δεν προτίθεται να αυξήσει το ποσοστό του στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψή του για τον πρόεδρο του «τριφυλλιού».

Μιλώντας εκ νέου στη SportDay, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ επισήμανε ότι αν δεν αποφασίσει κάποιος μέτοχος να βγει μπροστά, τότε είναι καλύτερα να διατηρηθεί στην «κορυφή» ο νυν προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας.

«Δεν συναντήθηκα με τον Γ. Βαρδινογιάννη», είπε.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος:

Για το αν συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Δεν συναντήθηκα. Τις θέσεις μου, πάντως, τις γνωρίζετε, είναι αυτές που σας είπα και χθες και θα τις πω και στο διοικητικό συμβούλιο».

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού: «Αν δεν υπάρχει κάποιος μέτοχος να βγει μπροστά, η καλύτερη λύση είναι να συνεχίσουμε με τον Γόντικα που τα πήγε μια χαρά και δεν έχει καμία σχέση με την βρομιά του ποδοσφαίρου».

Φαίνεται, λοιπόν, ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν ενοχλήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος με δηλώσεις του χθες βράδυ στην εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky» έριξε… μπηχτές για την υπόθεση με τις κασέτες.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία 100 χρόνων και δεν είμαι διατεθειμένος να ανακατευτώ με τα θέματα του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που υπάρχει το θέμα των κασετών. Έχω 40 χρόνια ιστορία στον Παναθηναϊκό και δεν θα μετάσχω σε θέματα διοικητικά, αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία. Μόνο αν ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση θα το κάνω. Δεν με ενδιαφέρει να αυξήσω το ποσοστό μου στον Παναθηναϊκό. Έχω το μπάσκετ και προσπαθώ στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσω να βγει η ΠΑΕ από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα».

Για το αν φοβάται ανάμειξη ανθρώπου του Παναθηναϊκού στην υπόθεση με τις κασέτες, απάντησε: «Δεν ξέρω, αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη, την οποία καλώ να λάβει τα μέτρα της σε αυτή την υπόθεση, που δεν είναι καθαρή. Ο Παναθηναϊκός ενώνει και δεν χωρίζει τους ανθρώπους, ιδιαίτερα σε θέματα ηθικής τάξεως».

Για τις φήμες που τον ήθελαν να επιτίθεται στον Νικόλα Πατέρα στο Δ.Σ. της Τρίτης, είπε: «Δεν έχω να επιτεθώ σε κανέναν. Σέβομαι κι εκτιμώ τους συναδέλφους μου. Αν υπάρχουν παρατράγουδα, θα τα βάλουμε στο τραπέζι και θα ψάξουμε τη λύση τους».

Η κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, έφτασε. Σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, οι μέτοχοι θα αποφασίσουν τι χρήματα είναι πρόθυμοι να βάλουν και ποιος θα τα διαχειριστεί ή θα ζητήσουν παράταση και το διοικητικό μέλλον θα παραμείνει αβέβαιο.

Όπως και να έχει, σήμερα όλοι είναι υποχρεωμένοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους, να μιλήσουν «έξω από τα δόντια», ώστε να μην χάνει πολύτιμο χρόνο το «τριφύλλι»…

Αυτό θέλουν ο Γόντικας και στην ουσία, όλοι οι μέτοχοι. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, εφόσον και αν αποφασιστεί να παραμείνει στην ηγεσία, θέλει να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο.

Και αν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει διάθεση να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη, τότε θα ζητήσει από τους μετόχους να δεσμευτούν εγγράφως ότι συναινούν σε πωλήσεις βασικών παικτών και σε ορισμένες απαραίτητες περικοπές.

Εξάλλου, στο σημερινό Δ.Σ. θα είναι παρών και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος πηγαίνει αποφασισμένος να πάρει, αλλά και να δώσει, απαντήσεις…

Πηγή: sport-fm.gr