Ικανοποιημένος στην ΑΕΚ, όπου πλέον αγωνίζεται τακτικά δήλωσε ο Ρότζερ Γκερέιρο στον πολωνικό Τύπο, αλλά πρόσθεσε πως δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

«Αισθάνομαι καλά εδώ, επειδή παίζω. Όμως παραδέχομαι πως αν έρθει μια καλή πρόταση θα την εξετάσω. Δεν είμαι δέσμιος στην Αθήνα», δήλωσε ο 29χρονος μέσος της «Ένωσης».

Για το φιλικό της Τρίτης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανέφερε: «Για μένα αυτό το ματς είναι ιδιαίτερα και μου δίνει επιπλέον κίνητρο η δυνατότητα να δείξω την αξία μου στο ελληνικό και το πολωνικό κοινό. Είμαι βέβαιος πως θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι, σαν να επρόκειτο για επίσημη αναμέτρηση. Άλλωστε εμείς έτσι αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι, είτε φιλικό είτε όχι».

Όσο για τη δυναμικότητα του ελληνικού συγκροτήματος, ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004. Έχει παίκτες όπως ο Σαμαράς που παίζει στη Σέλτικ, αλλά και καλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ομάδα μου, την ΑΕΚ. Εμείς όμως δεν πρέπει να φοβόμαστε καμία ομάδα».

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστα τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δυστυχώς έχω συνηθίσει στα επεισόδια, αν και δεν το θέλω. Όμως στην Ελλάδα τα επεισόδια είναι στην ημερήσια διάταξη».

Πηγή: sportfm.gr