Χαρακτηριστικό μίας μεγάλης ομάδας είναι να σηκώνει το κεφάλι μετά από μία αναποδιά και να στέκεται στα πόδια της. Έτσι, σύμφωνα με τον Βίκτορ Βιτόλο, θα πρέπει να αντιδράσει και ο ΠΑΟΚ στον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΟΠΑΠ, όπως δήλωσε ο Ισπανός μεσοαμυντικός κατά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 27ης αγωνιστικής.

«Σίγουρα, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μας, οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που σηκώνονται έπειτα από ένα μεγάλο χτύπημα και εμείς δεχτήκαμε ένα μεγάλο χτύπημα από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει εδώ και τρία χρόνια, ότι είναι ικανός να σηκώνεται μετά από τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε ο Βιτόλο, που παρέλαβε το βραβείο από τον Κώστα Ιωσηφίδη.

«Το χτύπημα που δεχτήκαμε είναι ακόμη νωπό, το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε. Το σημαντικότερο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έμειναν για το πρωτάθλημα και να μπούμε στα play-offs», πρόσθεσε εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι όταν τελειώσει το παιχνίδι να μιλάμε για μία νίκη. Αν υπάρχει κόσμος ή όχι δεν είναι δικό μας θέμα».

Όσο για το τι έφταιξε και χάθηκε η ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, είπε: «Στην ομάδα πιστεύουμε όλοι ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τώρα το να καθόμαστε να ψάχνουμε τις αιτίες δεν πιστεύω ότι θα διορθώσει κάτι άμεσα».

Τέλος, αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό του, ο Βίκτορ Βιτόλο δήλωσε: «Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μεγάλη πίεση μέσα μου, δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές που έχω περάσει, δόξα τω Θεώ όλα έχουν περάσει και τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Πηγή: sport-fm.gr