Βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας! Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών, έπειτα από την αρνητική κριτική που άσκησε στον Μάρτιν Άτκινσον, για τα σφυρίγματά του στο πρόσφατο ντέρμπι με την Τσέλσι, στο Λονδίνο.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός, καλείται επιπλέον να καταβάλει και το ποσό των 30.000 λιρών που του επιβλήθηκε σαν χρηματικό πρόστιμο. Η ποινή των πέντε αγωνιστικών σημαίνει πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα αναγκαστεί να δει από τα… επίσημα του «Γουέμπλεϊ» τον μεγάλο ημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι! Επιπλέον, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με τις Μπόλτον (εντός), Γουέστ Χαμ (εκτός), Φούλαμ (εντός) και Έβερτον (εντός).

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, έκρινε πως έπρεπε να τιμωρήσει αυστηρά τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, έπειτα από όσα καταλόγισε στον ρέφερι της αναμέτρησης με την Τσέλσι, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με σκορ 2-1. Ο Φέργκιουσον έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τονίζοντας πως στην έδρα των «μπλε», τα τελευταία τρία χρόνια, η διαιτησία είναι αυτή που αποφασίζει το τελικό σκορ!

Ο έμπειρος προπονητής, έχει διορία 48 ωρών για να καταθέσει έφεση.

Πηγή: www.england365.gr