Το μυαλό τους στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ έχουν πλέον στην ΑΕΚ, μετά νίκη με σκορ 1-0 επί της Καβάλας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ξεκούραστους τους ποδοσφαιριστές τους, ύστερα από το επιτυχημένο ροτέισον που έκανε κόντρα στους «Αργοναύτες». Δεν απαντάει ο Μπλάνκο μέχρι να έρθει ο Οναϊντία στην Ελλάδα. Πήρε και βαθμό για τα πλέι οφ η «Ένωση».

Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ από τον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα και τα κατάφερε. Ο Ισπανός έκανε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να ξεκουράσει τους βασικούς του ενόψει ΠΑΟΚ, αλλά πήρε και το τρίποντο που εδραιώνει την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με το σφύριγμα της λήξης στον χθεσινό αγώνα, όλοι έβαλαν στο μυαλό τους αυτόν που ακολουθεί, ο οποίος είναι ο σημαντικότερος μέχρι τώρα της χρονιάς. Μετά το 0-0 του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Χιμένεθ καλούνται να πάνε και να πάρουν την πρόκριση στην Τούμπα, έχοντας υπέρ τους δύο αποτελέσματα, αφού προκρίνονται με όλες τις ισοπαλίες με σκορ και φυσικά τις νίκες, ενώ το 0-0 οδηγεί σε παράταση.

Ο Χιμένεθ θα έχει και «φρέσκους» τους περισσότερους παίκτες του, αφού όπως συνηθίζει πριν από αγώνες Κυπέλλου έκανε εκτεταμένο ροτέισον, το οποίο όμως του βγήκε. Το μόνο που προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό είναι οι ενοχλήσεις που είχαν οι Παναγιώτης Λαγός (κάκωση αριστερού αχίλλειου τένοντα) και Σάββας Γκέντσογλου (κάκωση στο αριστερό γόνατο), η κατάσταση των οποίων θα διαπιστωθεί σήμερα.

Πηγή: sport-fm.gr