Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Nitro». Ο 30χρονος επιθετικός των «πράσινων» ανέφερε πως τον έχει κουράσει ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το συγκεκριμένο θέμα συμπληρώνοντας ότι θα λάβει την απόφαση του το καλοκαίρι. Ο Γάλλος μίλησε και για τα όσα έγιναν μετά ο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντάς τα ως μία από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του, αλλά και για το ποια είναι -κατά τη γνώμη του- η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε μέρος των όσων είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο Nitro:

Για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα:
«Είναι μία απόφαση την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο. Κουράστηκα να μιλάω γι αυτήν. Είναι δύσκολο να βλέπω τους φιλάθλους μας να ανησυχούν και να με ρωτάνε συνεχώς ”τι θα κάνεις;”. Θα δούμε το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου. Νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά δε ξέρω τι θα κάνω. Θα δούμε».

Για το αν νιώθει… μισητός:
«Όχι. Ίσως να με μισούν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Για το αν ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα του: «Ναι. Ποτέ ξανά δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Για εμένα το θέμα έχει τελειώσει. Προχώρησα. Είναι ώρα να συνεχίσω να σκοράρω και να δούμε τι θα γίνει».

Για το παρόμοιο περιστατικό στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Ήταν ακριβώς το ίδιο. Οι οπαδοί ήταν τσατισμένοι μαζί μας. Ήταν η ίδια κατάσταση, απλώς ξέρεις ότι οι οπαδοί δεν θα κάνουν κάτι χαζό στους παίκτες μας. Σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όταν είσαι οπαδός μερικές φορές δεν ξέρεις τι να κάνεις».

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι:
«Κάποιες αποφάσεις διαιτητών δεν μπορώ να τις καταλάβω. Δεν νιώθω ότι με έκλεψαν επειδή θέλω να πιστεύω ότι μιλάμε για καθαρό παιχνίδι κι ένα καθαρό σύστημα διαιτησίας. Απλώς νιώθω πως υπήρξαμε θύματα μεγάλων λαθών που μας κόστισαν βαθμούς. Έχουμε καλύτερη ομάδα.

Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό κάναμε βλακώδη λάθη. Και σε αυτά δε βάζω το ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέτοια μπορεί να συμβούν. Όμως ισοπαλίες με Λάρισα στο ΟΑΚΑ ή Πανιώνιο ήταν λάθη. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις. Όπως κάναμε και πέρσι. Δεν είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που άλλαξε την κατάσταση».

Για το πως ένιωσε όταν μπήκε ο κόσμος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης:
«Εκείνη τη στιγμή το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μετά έρχονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Ένιωσα διάφορα πράγματα: θλίψη, απογοήτευση, εκνευρισμό. Φαντάσου κάποιος απ’ όλους αυτούς να είχε ένα κατσαβίδι ή ένα μαχαίρι ή κάποιο όπλο. Τι κάνεις τότε; Κάτι τραγικό μπορούσε να είχε συμβεί. Ήταν από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα μου. Ο Τιερί Ανρί μού έστειλε μήνυμα για να σιγουρευτεί ότι είμαι καλά. Για μένα το θέμα έχει τελειώσει. Προχώρησα. Είναι ώρα να συνεχίσω να σκοράρω και να δούμε τι θα γίνει».

Για το αν ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερη μπάλα:
«Έχουμε καλύτερη ομάδα. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάναμε κάποια βλακώδη λάθη. Και σε αυτά δε βάζω το ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα μας. Τέτοια μπορεί να συμβούν. Όμως ισοπαλίες όπως με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ ή με τον Πανιώνιο ήταν λάθη. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής, αυτά είναι ματς που πρέπει να κερδίζεις. Όπως κάναμε πέρσι. Δεν είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που άλλαξε την κατάσταση».

Για το πως ξεκίνησε να κάνει τατουάζ:
«Όλα ξεκίνησαν μ’ ένα χαζό, μικρό τριαντάφυλλο κάτω από το στήθος. Αργότερα, το 2001, πήγα στο σινεμά για να παρακολουθήσω την Αδελφότητα των λύκων. Εκεί υπήρχε ο ρόλος ενός Ινδιάνου, που τον υποδυόταν ο Μαρκ Ντακάσκος, ο οποίος στην αριστερή πλευρά του θώρακα είχε ένα τεράστιο τατουάζ. Μία εβδομάδα μετά έκανα ένα παρόμοιο. Και κάπως έτσι άρχισε η ιστορία. Από τότε χτυπάω συνεχώς τατού. Πάνω μου υπάρχουν τατού συμβολικά – τα ονόματα των παιδιών μου, για παράδειγμα. Άλλα δείχνουν την αφοσίωσή μου σε δύο ομάδες, στη Λίβερπουλ και στον Παναθηναϊκό. Για την πρώτη έκανα 5 αστέρια, όσα και τα Κύπελλα Πρωταθλητριών που συμπλήρωσε όταν κατακτήσαμε μαζί το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Παναθηναϊκό χτύπησα το τριφύλλι, για να μου θυμίζει το νταμπλ που κατακτήσαμε πέρσι».

Πηγή: sportfm.gr