Οι υποχρεώσεις των μετόχων του Παναθηναϊκού έχουν αφήσει ελάχιστες ημερομηνίες «ανοιχτές» για να διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Ο Νικόλας Πατέρας έχει μόνο δύο ημέρες ελεύθερες από την επόμενη εβδομάδα μέχρι τα τέλη του μηνός, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από τις 17 Μαρτίου θα λείπει για 5-6 ημέρες στο εξωτερικό, ενώ οι αφοί Γιαννακόπουλοι είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στη Βαρκελώνη, μαζί με την ομάδα μπάσκετ.

Στο Δ.Σ. θα βρεθούν, όπως έχουν προαναγγείλει όλοι οι μέτοχοι, πλην του Ανδρέα Βγενόπουλου, χωρίς αυτό να σημαίνει αυτόματα ότι θα βρεθούν λύσεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επισημοποιηθεί η διάλυση του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, όπως συστάθηκε πριν από 3 χρόνια, να βγει δηλαδή κάποιος από τους μετόχους μπροστά και να πάρει στα χέρια του τα «ηνία» της ομάδας.

Στο θέμα των χρημάτων, θα ζητηθεί από τον Δημήτρη Γόντικα να γίνει αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλιώς να υπάρξουν πωλήσεις και περικοπές για να βγει η νέα χρονιά. Επίσης θα συζητηθεί το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με τους υποψηφίους να είναι πολλοί.

Πηγή: sport-fm.gr