Την άποψή του πως η αποχή που θέλει να κάνει ο ΠΣΑΠ θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα εξέφρασε ο Γιώργος Κυριαζής, τονίζοντας όμως πως τέτοιες ενέργειες δεν αποτελούν τη λύση για την καταπολέμηση της βίας. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο αμυντικός του Ηρακλή αναφέθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Άρη, αλλά και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Ηρακλή»

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ μπακ στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τα επεισόδια που προκάλεσα οι οπαδοί του Άρη:
«Εμείς μετά το παιχνίδι δεν ήρθαμε σε καμία επαφή με τους οπαδούς του Άρη, πήγα χαιρέτησα τον διαιτητή και πήγα με την ησυχία μου στα αποδυτήρια. Μετά μάθαμε τι έγινε».

Για το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι του Σαββάτου:
«Δεν πρόκειται να κρυφτώ, είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν καλύτεροι του Άρη, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες. Απλά παίξαμε έξυπνα και χτυπήσαμε σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Άρης».

Για τις αλλαγές Παράσχου:
«Εκ του αποτελέσματος οι αλλαγές ήταν καθοριστικές. Δεν είχαμε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες να επιτεθούμε στο τέλος. Ο προπονητής θέλησε να κάνει αυτές τις αλλαγές και τελικά μας οδήγησαν στη νίκη. Ήταν γεγονός ότι ο Άρης είχε αρκετή πίεση και άγχος και έβλεπε ότι δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνά μας, με αποτέλεσμα να βγει μπροστά και να αφήσει κενά στα μετόπισθεν».

Για τους στόχους του Ηρακλή:
«Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και μετά από τρεις αγωνιστικές μπορεί να μιλάμε για άλλα πράγματα. Αυτή η νίκη μας δίνει άλλον αέρα. Τώρα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί και περιμένουμε να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός μετά την ήττα του στη Λάρισα. Το πιο φρόνιμο είναι να χαρούμε τη νίκη επί του Άρη και μετά βλέπουμε».

Για τους Κόκε και Μπομπαντίγια:

«Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και οι δύο. Τον Μπομπαντίγια τον ξέρουμε λιγότερο. Είναι πιο δυνατός από τον Κόκε, καλός χειριστής της μπάλας και σχετικά γρήγορος. Εμείς κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά από ένα ματς δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή αποτελέσματα».

Για τις διαφορές του ιταλικού πρωταθλήματος με το ελληνικό:
«Είναι πολύ διαφορετικά πρωταθλήματα. Η Ελλάδα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, τα οποία τελευταία αυξάνονται. Εδώ έχω τους δικούς μου ανθρώπους και αυτό μετράει για μένα. Εκτός είναι πάρα πολύ οργανωμένοι, παρά τα προβλήματα που και αυτοί έχουν. Η νοοτροπία και η φιλοσοφία που έχουν για το ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικές».

Για την αποχή που ζητάει ο ΠΣΑΠ:

«Σίγουρα είμαι όλοι ενάντια σε όλα όσα συμβαίνουν και αυτά τα επεισόδια έχουν γίνει σταθερά. Όλα το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα πιστεύω επηρεάζει και ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να εκτονωθεί. Τώρα η λύση δεν ξέρω ποια θα είναι. Θα ήταν ένα πολύ καλό και ηχηρό μήνυμα προς όλους η αποχή, αλλά δεν είναι η λύση. Πρέπει σιγά-σιγά να υπάρξουν τιμωρίες για όλους όσους προκαλούν όλα αυτά τα προβλήματα».

Πηγή: sportfm.gr