Ο Βασίλης Σπανούλης είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Kill Bill υπέγραψε την Κυριακή το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και το βράδυ ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο 28χρονος διεθνής θα έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 2,4 εκατομμυρίων ευρώ και συμπεριλαμβανόμενων και των φόρων η υπογραφή του μπήκε στο ακριβότερο συμβόλαιο που υπάρχει στην Ευρώπη. Ο Σπανούλης είχε κάνει γνωστές τις διαθέσεις του να φορέσει φέτος τα «ερυθρόλευκα» από την περασμένη Τρίτη, ωστόσο κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στερούσαν την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή Ελληνα παίκτη που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Ολυμπιακός με τη συγκεκριμένη συμφωνία απέκτησε έναν παίκτη που του λύνει το πρόβλημα στη θέση «2», η οποία τόσο πολύ τον είχε ταλαιπωρήσει πέρυσι. Ο Σπανούλης μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στη θέση του οργανωτή γεγονός που δίνει περισσότερες λύσεις στον Ιβκοβιτς.

Ο 67χρονος προπονητής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας αφού πολλές φορές (και όχι μόνο προχθές) συνομίλησε με τον Λαρισαίο γκαρντ για να τον καθησυχάσει και να του πει πόσο πολύ τον θέλει και τον πιστεύει σαν παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πηγή: gavros.gr