Επιστροφή στην Premier League, επιστροφή στις μάχες. Δέκα «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει κρίσιμα ματς για τις ομάδες που παλεύουν να «σωθούν». Όποια ομάδα νικάει αποκτάει σημαντικό αβαντάζ για την παραμονή.

Στην κορυφή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στην Γουίγκαν ενώ η Άρσεναλ στρέφει το βλέμμα της στον τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες Άστον Βίλα-Μπλάκμπερν, Στόουκ-Γουέστ Μπρομ και Γουλβς-Μπλάκπουλ. Οι «χωριάτες» θέλουν οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης γιατί αν δεν τους πάρει, η ομάδα του Ουγιέ θα βλέπει εφιάλτες.

Η Στόουκ μπορεί να έχει τον αέρα πως είναι πάνω από την επικίνδυνη έξι πόντους κι η Μπρόμιτς είναι αυτή που «καίγεται». Ο Ρόι Χότζον θα πρέπει να νικήσει εκτός έδρας αφού δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Οι «λύκοι» αν θέλουν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση πρέπει να επικρατήσει σε αυτό το εντός έδρας ματς, το οποίο είναι κομβικό για την παραμονή της ομάδας στην Premiership.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Σαββάτο 26/2, 17:00
Άστον Βίλα-Μπλάκμπερν
Γουίγκαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουλβς-Μπλάκπουλ
Έβερτον-Σάντερλαντ
Νιουκάστλ-Μπόλτον

Κυριακή 27/2
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ (17:00)

Δευτέρα 28/2
Στόουκ-Γουέστ Μπρομ (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr