Δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της Σουρωτής, αλλά αποφάσισαν να μην γυμναστούν αντιδρώντας στις οικονομικές οφειλές που έχει η διοίκηση σε μερικούς από αυτούς.

Πριν ληφθεί η απόφαση, οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου του Βορρά” ήθελαν να προπονηθούν κανονικά αλλά κατανόησαν την κατάσταση που βιώνουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε αυτή τη συζήτηση συμμετείχε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τους παίκτες ότι τα χρήματα που οφείλονται θα μπουν στους λογαριασμούς τους, την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτά τα χρήματα η διοίκηση είχε ενημερώσει ότι θα τα βάλει στους λογαριασμούς των παικτών στις 20 Φεβρουαρίου, κάτι που δεν έγινε…

Η τοποθέτηση του Κωνσταντινίδη δεν έπεισε τους ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να μην γυμναστούν, ενώ εξέδωσαν και μια ανακοίνωση στην οποία εξηγούν τους λόγους της προειδοποιητικής όπως φαίνεται αποχής τους…

Αναλυτικά αυτή:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα (25/2) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα).

Επίσης, μ’ αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο (26/2) θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr