Για να αλλάξουμε λίγο κλίμα μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, ας πάμε σε κάτι πιο χαλαρό.

Πλάκα πλάκα, αν βγάλεις τα πέναλτι, η διαφορά του Μιραλάς από τον Σισέ είναι τρία γκολ όλα κι όλα. Δέκα έχει ο κυνηγός του Ολυμπιακού και 13 ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού.

Θα πρέπει δε, να συνυπολογίσουμε ότι ο Σισέ έχει παίξει σε 21 «γεμάτα» παιχνίδια, ενώ ο Μιραλάς σκάρτα σε 17 ενενηντάλεπτα. Όπως κι ότι ο Μιραλάς εδώ και τρεις μήνες είναι ζήτημα αν έχει παίξει δύο τρεις σε θέση σέντερ φορ.

Ακόμη κι έτσι, όμως, εάν ο Μιραλάς έπαιρνε την εντολή να είναι αυτός ο πεναλτίστας του Ολυμπιακού, όπως θα ήθελε ο ίδιος κι όπως είναι ο Σισέ στον Παναθηναϊκό, τώρα θα μπορούσε να ήταν σε απόσταση αναπνοής από τον Σισέ και να διεκδικούσε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα έβαζε τα πέναλτι όπως ο Φουστέρ και δεν θα τα έχανε όπως οι Ριέρα, Ιμπαγάσα και Ντουντού, ο Μιραλάς θα είχε φτάσει τα 17 γκολ, μόλις ένα λιγότερο από τον Σισέ, ο οποίος έχει ευστοχήσει μέχρι στιγμής σε πέντε πέναλτι.

Και θα είχαμε μία ωραία μονομαχία Σισέ-Μιραλάς για το ποιος θα έβγαινε πρώτος σκόρερ. Κι ας είχε ο Μιραλάς τέσσερα 90λεπτα λιγότερα…

Πηγή: sport-fm.gr