Ευτυχώς το πολεμικό κλίμα μεταξύ των «αιωνίων» φαίνεται πως αφήνει ανεπηρέαστη την Εθνική ομάδα. Οι φήμες πως οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης και Τζόρβας βοήθησαν τον Λέτο στην… αναζήτηση του Τοροσίδη μετά το τέλος του ντέρμπι δεν επιβεβαιώνονται και η επίσημη εκδοχή είναι πως οι τέσσερις «πράσινοι» πήγαν απλώς να συγκρατήσουν τον συμπαίκτη τους.

Αρκετοί εκ των διεθνών των δύο ομάδων είχαν επικοινωνία μεταξύ τους μετά το ντέρμπι και φαίνεται πως αν και η σχέση τους «δοκιμάστηκε», δεν επλήγη από όσα έγιναν. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας, επικοινώνησε το πρωί της Κυριακής με τους διεθνείς των «αιωνίων» και όλοι τους τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους με τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Έτσι φαίνεται πως απομακρύνεται και ο κίνδυνος να αποφασίσουν κάποιοι διεθνείς του Παναθηναϊκού να σταματήσουν να αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα ως τρόπο αντίδρασης στα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Φερνάντο Σάντος, που ήταν μεταξύ των θεατών του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, δεν έκρυψε εξ αρχής την αγωνία του για πιθανή διαταραχή των σχέσεων των διεθνών από όσα συνέβησαν, ωστόσο ησύχασε όταν ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να απειλεί το καλό κλίμα στις τάξεις της Εθνικής εν όψει των κρίσιμων αγώνων της στα προκριματικά του Euro 2012.

Πηγή: sport-fm.gr