Τους έξι τελευταίους μήνες του συμβολαίου του διανύει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Σον Ράιτ-Φίλιπς, και τονίζει ότι το μέλλον του στο σύλλογο είναι πολύ πιθανό να κριθεί από την απόδοσή του ως το τέλος της σεζόν.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να μπορέσει να παραμείνει «πολίτης»:

«Ξέρω ότι θα είμαι εδώ για τους επόμενους τρεις μήνες και πρέπει να συγκεντρωθώ απόλυτα ώστε να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ σε αυτό το διάστημα. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν δεν θα έχω νεότερα για το μέλλον μου. Είμαι παίκτης της Σίτι και αυτό είναι που μετράει. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα αφήσω την απόδοσή μου να μιλήσει από εδώ και πέρα».

Οι ευκαιρίες που έχει πάρει δεν είναι πολλές, όμως μετά τον τραυματισμό του Άνταμ Τζόνσον έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και στον αγώνα κόντρα στον Άρη χρησιμοποιήθηκε βασικός. Τώρα δηλώνει αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί κάθε επόμενη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί:

«Ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα. Έχω και άλλα να δώσω. Το θέμα είναι αν θέλει να με κρατήσει ο σύλλογος ή όχι. Θα έχω και άλλες ευκαιρίες επειδή συμμετέχουμε σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο».

Πηγή: sport-fm.gr