Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα εναντίον της Άρσεναλ συμπλήρωσε επτά αναμετρήσεις επί αγγλικού εδάφους στις οποίες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και πλέον γίνεται λόγος για την αγγλική… κατάρα του αργεντινού.

Επτά φορές έχει ταξιδέψει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα στην Αγγλία για αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κάποια από αυτές.

Ο Αργεντινόςέχει σκοράρει 167 γκολ με τους Μπλαουγκράνα και έχει ανακυρυχθεί κορυφαίος σκόρερ των δυο τελευταίων Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παρόλα αυτά αδυνατεί να βρει δίχτυα στη Γηραιά Αλβιώνα.

Οι αγγλικές ομάδες που έχουν βρεθεί στον δρόμο της Μπαρτσελόνα, εκτός από την Άρσεναλ ,είναι οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Αυτοί που κάνουν λόγο για κατάρα του Αργεντινού στα αγγλικά γήπεδα χρησιμοποιούν σαν επιπλέον παραδείγματα τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στην Αγγλία ο Μέσι με την Αργεντινή, κόντρα στην Βραζιλία το 2006 και με την Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Αλ Αχλί, το 2009.

πηγή: gazzetta