Ελεύθεροι να αγωνιστούν στην Εθνική Ελλάδας είναι πλέον οι Νόα Άλεν και Παναγιώτης Καρέτσας, καθώς πήραν τη σχετική έγκριση από τη FIFA.

Ο Καρέτσας αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα ότι θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ελλάδας και όχι με αυτή του Βελγίου, ενώ η ΕΠΟ είχε βάλει μπρος τις διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και ο Άλεν, ο 20χρονος Ελληνοαμερικανός αριστερός μπακ της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι είχε εκφράσει πριν λίγο καιρό την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και ο δρόμος για να συμβεί αυτό άνοιξε, καθώς η FIFA έκανε γνωστό ότι έδωσε την έγκριση τόσο για τον Άλεν όσο και για τον Καρέτσα.

Ο Άλεν, πάντως, αναμένεται να κληθεί αρχικά στην Εθνική Ελπίδων καθώς αποτελεί εισήγηση του Γιάννη Ταουσιάνη, με τον παίκτη να έχει ήδη μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Παπαδόπουλο.