Τον λόγο που δεν αποδίδει τόσο καλά, όσο στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως προτιμάει την ευρωπαϊκή διάκριση από την εγχώρια, ενώ έδωσε και υποσχέσεις στους φιλάθλους των «μερένχες».

«Είναι λογικό επειδή είναι πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το να παίζεις ενενήντα λεπτά με μεγάλη ένταση κάθε δύο μέρες δεν είναι εύκολο. Έχω εξαντληθεί, αλλά νομίζω πως στα τελευταία δύο παιχνίδια έχω αρχίσει να “ανεβαίνω” λίγο. Ελπίζω να φτάσω σύντομα στο επίπεδο που ήμουν στην αρχή» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport Gazette».

Αναφερόμενος στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «Από τη στιγμή που ήρθα στο “Μπερναμπέου” ήξερα ότι θα είναι δύσκολα. Τρέχω, δίνω τα πάντα και μερικές φορές σκοράρω κιόλας. Έχω κερδίσει την εκτίμηση όλων και σε κάθε αγώνα προσπαθώ να ικανοποιήσω τον κόσμο».

Ερωτηθείς για το αν προτιμάει το πρωτάθλημα ή Ευρώπη, απάντησε: «Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο θα έλεγα το Champions League».

Πηγή: sport-fm