Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με τον Τετέ, ο Άρης όμως ισοφάρισε με τον Μορόν και με το τελικό 1-1 στο ΟΑΚΑ κράτησε στο -5 τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή.

Ο αγώνας άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να δείχνουν διάθεση να επιτεθούν, την ώρα που οι γηπεδούχοι έψαχναν τα πατήματά τους. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό αλλά όχι και μεγάλες φάσεις, με τους «πράσινους» να παίρνουν σιγά-σιγά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Και τελικά πήραν και το προβάδισμα.

Στο 32′ η μπάλα έφτασε στον Τετέ που την έφερε ωραία μπροστά του και με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Κουέστα για το 1-0, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ.

Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, με την έναρξη του δεύτερου όμως είχαν ευκαιρία με τον Σίστο αλλά ο Ίνγκασον πρόλαβε να κάνει το τάκλιν και να κοντράρει το σουτ εντός περιοχής.

Λίγα λεπτά μετά, στο 53′, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με την κάθετη του Μπακασέτα για τον Γερεμέγεφ, με τον Βέλεθ να βάζει την κόντρα και τη μπάλα να καταλήγει στον Τετέ που αστόχησε από πλάγια θέση.

Ο Άκης Μάντζιος άρχισε αμέσως μετά τις αλλαγές για τον Άρη και το ίδιο έκανε και ο Ντιέγκο Αλόνσο για τον Παναθηναϊκό, με τον Ιωαννίδη να επανεμφανίζεται μετά τον τραυματισμό του και να παίρνει, στο 60′, τη θέση του Γερεμέγεφ. Ο Έλληνας φορ είχε και την πρώτη του τελική προσπάθεια σχεδόν αμέσως, στο 63′, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε το σουτ εντός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση, στο 71′ όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Σε μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Αράο, ο Μορόν με σουτ από το ύψος περιοχής νίκησε τον Ντραγκόφσκι για το 1-1.

Στο 80′ οι «πράσινοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν ξανά αφού ο Ουναΐ με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Ιωαννίδη αλλά ο Κουέστα απέκρουσε και κράτησε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 95′ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά το σουτ του Τζούριτσιτς.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (73′ Ουναΐ), Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Γερεμέγεφ (60′ Ιωαννίδης).

Άρης: Κουέστα, Βέλεθ (74′ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μάγιο, Φρίντεκ (56′ Χουάνκαρ), Μόντσου, Σιφουέντες, Μανού Γκαρθία (74′ Νταρίντα), Ντιαντί, Σίστο (56′ Σαβέριο), Μορόν (83′ Κουέισον).