Σε ένα ωραίο παιχνίδι με τέσσερα γκολ και ευκαιρίες, ο Λεβαδειακός και η Λαμία έμειναν στο 2-2, αποτέλεσμα που δεν βοηθάει καμία εκ των δύο ομάδων αφού αμφότερες παραμένουν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Το ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους και με τον καλύτερο για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 3ο λεπτό με συρτό σουτ ο Φουρτάδο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκροφ για το 0-1. Προβάδισμα από πολύ νωρίς, επομένως, για τη Λαμία, με τον Λεβαδειακό, από την άλλη πλευρά, να βγαίνει στην επίθεση στη συνέχεια ψάχνοντας την ισοφάριση.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε μεγάλη ευκαιρία στο 13′ με τακουνάκι του Όζμπολτ που απέκρουσε ο Κόστιτς, ο οποίος αντέδρασε σωστά και στο δυνατό μακρινό σουτ του Τσοκάρι στο 20′. Οι Βοιωτοί, γενικά, πίεζαν για την ισοφάριση και έφτασαν τελικά σε αυτή στο 25′, όταν ο Ραντόνια ανέτρεψε τον Πεντρόζο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Όζμπολτ να εκτελεί για το 1-1.

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο με στόχο την ανατροπή. Και δεν άργησαν να φτάσουν σε αυτή. Στο 56′ ο Ζίνι ανατράπηκε από τον Γκτζαμανίδη και ο διαιτητής υπέδειξε ξανά πέναλτι, με τον Ρόμο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 54′, να εκτελεί στο 58′ και να γράφει το 2-1.

Ο Λεβαδειακός είχε, πλέον, το προβάδισμα, η Λαμία όμως κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 71′ με τον Λέικ μετά την ασίστ του Φουρτάδο, με το 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Λιάγκας, Λαμαράνα (54΄ Βήχος), Όζμπολτ (54΄ Ρόμο), Τσοκάι, Μορέιρα (69΄ Πλέγας), Γιαννιώτας (54΄ Ζίνι), Κατρής, Πεντρόζο, Μπάλτσι (83΄ Κωστή), Τσάπρας.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Γκοτζαμανίδης, Γιαννούτσος, Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (85΄ Σαραμαντάς), Νούνιες, Μπίκοφ (76΄ Δοϊρανλής), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (64΄ Λέικ), Αθανασακόπουλος (46΄ Γκουίντο).