Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα από την Τσέλσι και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Άρη, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά όχι τους Αντράζ Σπόραρ και Φίλιπ Μαξ.

Ο αγώνας με τους Άγγλους, για το Europa Conference League, δεν πήγε καλά για τους «πράσινους», όχι επειδή ηττήθηκαν αλλά επειδή αυτό έγινε με βαρύ σκορ (1-4). Κανείς όμως, ούτε ο Αλόνσο ούτε οι παίκτες του, δεν μπορεί να μείνει εκεί, αφού ακολουθεί πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Κυριακή (27/10) τον πρωτοπόρο Άρη και υπάρχουν ευχάριστα νέα και αφορούν τον Ιωαννίδη, ο οποίος ξεπέρασε το μυικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Αλόνσο, έτσι, συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τους «κίτρινους» τον διεθνή Έλληνα φορ και μένει να φανεί αν θα είναι και βασικός ή θα πάρει χρόνο συμμετοχής μπαίνοντας ως αλλαγή.

Από εκεί και πέρα, οι Μαξ και Σπόραρ έμειναν εκτός αποστολής, στην οποία βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.