Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, Βικτόρια, απασχολούν και πάλι τα ΜΜΕ και ο λόγος είναι το γεγονός ότι πλήρωσαν το ποσό-ρεκόρ των… 66,3 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν ένα σπίτι στο Μαϊάμι Μπιτς.

Προφανώς δεν μιλάμε για ένα απλό σπίτι, με 3-4 δωμάτια, μπάνιο, κουζίνα και αποθήκη, όπως είναι επίσης προφανές ότι στο Μαϊάμι οι τιμές είναι πολύ υψηλές. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ακούγεται ή είναι λογικό το να δώσει κάποιος 66,3 εκατ. ευρώ για αγορά. Κι όμως, το ζεύγος Μπέκαμ το έκανε, όπως αναφέρει το TheRealDeal.

Πρόκειται για ένα σπίτι χτισμένο σε οικόπεδο 24.281 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει εννέα μπάνια, τέσσερις τουαλέτες, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, πισίνα και υπαίθρια κουζίνα και καθιστικό.

Είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για αγορά σπιτιού στην περιοχή του North Bay Rd, όπου μένουν επώνυμοι και προφανώς πλούσιοι, ενώ πρόκειται για ένα εκπληκτικό deal για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του σπιτιού, Νίκλας Ντε Λα Μότε.

Ο επιχειρηματίας το είχε αγοράσει το 2018 για… μόλις 9,1 εκατ. ευρώ και κατάφερε να εκτοξεύσει την τιμή του χτίζοντας ένα αρχοντικό στο οικόπεδο, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό στούντιο Choeff Levy Fischman.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι το μοναδικό ακίνητο της οικογένειας Μπέκαμ στο Μαϊάμι, με τον Ντέιβιντ, υπενθυμίζουμε, να είναι και συνιδιοκτήτης στην τοπική Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι.