Ένα σπαρταριστό περιστατικό συνέβη στο Γουέμπλεϊ κατά τη διάρκεια του αγώνα Αγγλίας-Ελλάδας ήταν πραγματικά απίστευτο και έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού στα social media.

Ένας φίλαθλος, πιθανότατα απογοητευμένος από την εμφάνιση της αγγλικής ομάδας, αποφάσισε να κατασκευάσει μία σαΐτα από χαρτί και την εκτόξευσε από το πάνω διάζωμα του γηπέδου.

Η πορεία της σαΐτας ήταν ανέλπιστα ακριβής, φτάνοντας στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου τη στιγμή που η Εθνική Ελλάδος πραγματοποιούσε αντεπίθεση με τον Τάσο Μπακασέτα. Μόλις ο διεθνής μέσος ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη πάσα, η σαΐτα κατευθύνθηκε προς το πρόσωπό του.

@londoncityroller Paper planes at Wembley !!! Amazing video England v Greece as someone nails a Greek player with a paper plane from the top tier of wembley 3000 to 1 shot. #england #greece #nationsleague #paperplane ♬ original sound – LondonCityRoller

Εκείνος, ωστόσο, με γρήγορη κίνηση του χεριού, κατάφερε να την αποφύγει και την “κατέρριψε”, αποφεύγοντας το απρόοπτο. Το σκηνικό κατεγράφη σε βίντεο, προκαλώντας γέλιο και έκπληξη στα social media.

Πάντως, η συγκεκριμένη συνήθεια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα βρετανικά γήπεδα με τους Άγγλους φιλάθλους να βάζουν ακόμα και στοιχήματα για την πορεία που θα ακολουθήσει η σαΐτα τους. Μάλιστα, σε ένα από τα πολλά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο, η σαΐτα ενός νεαρού καταλήγει… γκολ.