Η συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τον Κλοντ Μακελελέ ήταν πολύ σύντομη τελικά αφού τη Δευτέρα (7/10) αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του και αυτός που θα τον αντικαταστήσει, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Μόλις 7 αγωνιστικές έχουν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και η ομάδα της Αρκαδίας θα παρουσιαστεί στην 8η με… τρίτο διαφορετικό προπονητή. Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς όταν άρχιζε η σεζόν ή όταν ερχόταν ο Μακελελέ, με τη διοίκηση του κλαμπ να ποντάρει πολλά πάνω του. Αγωνιστικά και επικοινωνιακά.

Ο Γάλλος, όμως, αποχώρησε πολύ νωρίτερα από ό,τι θα περίμενε κανείς και οι διοικούντες τον Αστέρα δεν άργησαν να φτάσουν σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ο Παντελίδης. Ένας προπονητής ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της ομάδας της Τρίπολης, αφού με αυτόν στον πάγκο είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Ευρώπη.

Ο 59χρονος τεχνικός είχε δουλέψει στον Αστέρα από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τον Νοέμβριο του 2018, έχοντας ως απολογισμό 17 νίκες, 12 ισοπαλίες και 17 ήττες σε 46 αγώνες.