Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο (12/10) την Καρδίτσα για τη 2η αγωνιστική της Basket League και η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για τις γυναίκες, σε μία από τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Η Ένωση μπήκε στο πρωτάθλημα με εκτός έδρας νίκη επί του Άρη και τώρα ήρθε η ώρα να αγωνιστεί και εντός έδρας, με την ΚΑΕ να αποφασίζει δωρεάν είσοδο για τις γυναίκες και να αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωσή της…

«Η ΑΕΚ Betsson BC και η Μεγάλη Χορηγός της Betsson, στο πλαίσιο των κοινών τους δράσεων και όντας ευαισθητοποιημένοι και οι δύο φορείς σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοινώνουν, ότι στον αγώνα με την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν.

Η ενέργεια αποτελεί μέρος του συνόλου των ενεργειών και των δύο φορέων στο πλαίσιο του «Pink October» με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Το μήνυμα είναι ένα και κοινό: Η Έγκαιρη Πρόληψη Σώζει Ζωές.

Ο αγώνας ΑΕΚ Betsson – Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, για τη 2η Αγωνιστική της Stoiximan GBL, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:15, στη SUNEL Arena.

Όσες γυναίκες θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν, θα πρέπει να στείλουν email στο [email protected] αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και (το) email στο οποίο επιθυμούν να σταλεί η πρόσκλησή τους, μέχρι την Παρασκευή (11/10) στις 17:00.

Η είσοδος γίνεται με την ισχύουσα διαδικασία μέσω gov.gr».