Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Πέμπτη (10/10) τη Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της Euroleague και το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ.

Με το τέλος της περσινής σεζόν, στην οποία οι «πράσινοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα και τη Euroleague, η ΚΑΕ άρχισε τις εργασίες για την ανακαίνιση του γηπέδου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αφού πρόκειται για… άλλο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προπονήθηκε εκεί την Τετάρτη (9/10) και ανυπομονεί για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, όπως ανυπομονούν και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να δουν από κοντά το ανακαινισμένο γήπεδο.

Ένα γήπεδο στο οποίο τα καθίσματα είναι πράσινα πλέον, οι πίνακες καθώς και το Cube στην οροφή άλλαξαν, αντί για παρκέ υπάρχει το εντυπωσιακό glass floor, οι κολώνες του ΟΑΚΑ και οι προσόψεις του πάνω διαζώματος έχουν led ενώ έχουν ανακαινιστεί όλοι οι εσωτερικοί χώροι.

Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί σουίτες περιμετρικά του γηπέδου και έχει γίνει αναβάθμιση του εντυπωσιακού VIP Lounge, ενώ θα υπάρχουν περισσότερα food tracks και μπουτίκ για τους οπαδούς, για τους οποίους θα είναι πιο εύκολη πλέον τόσο η είσοδος όσο και η έξοδος αφού έχουν γίνει σχετικές βελτιώσεις για κάθε θύρα.