Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (10/10) τη Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΑΚΑ, στο οποίο οι αλλαγές θα είναι πολλές.

Η ΚΑΕ είχε δεσμευθεί για την ανακαίνιση του γηπέδου με δικά της έξοδα και προχώρησε σε σειρά έργων, αν και υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Η βασική δουλειά, όμως, έχει γίνει και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δουν ένα γήπεδο διαφορετικό από αυτό που είχαν συνηθίσει.

Καταρχάς, τα καθίσματα θα είναι πράσινα ενώ αντί για παρκέ θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό glass floor. Αλλαγές υπάρχουν και στους πίνακες, όπως και στο Cube στην οροφή του γηπέδου, ενώ έχουν τοποθετηθεί led τόσο στις κολώνες του ΟΑΚΑ όσο και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος.

Τα έργα που έγιναν αφορούσαν και τους εσωτερικούς χώρους αφού έχουν ανακαινιστεί όλοι, με την ΚΑΕ να δημιουργεί παράλληλα σουίτες περιμετρικά του γηπέδου, έχοντας παράλληλα προχωρήσει και σε αναβάθμιση του VIP Lounge.

Οι φίλαθλοι των «πράσινων» θα μπορούν να βρουν σε περισσότερα σημεία food tracks και μπουτίκ ενώ θα διαπιστώσουν ότι θα είναι πολύ πιο εύκολη τόσο η είσοδος όσο και η έξοδος από το γήπεδο μετά τις βελτιώσεις που έχουν γίνει για κάθε θύρα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν την πρώτη πρόβα και περιμένουν και αυτοί με ανυπομονησία τον αγώνα της Πέμπτης (10/10) ώστε να παρουσιάσουν τη νέα, ανακαινισμένη έδρα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.