Ο Μπράιαντ Ντάνστον συνεργάστηκε με τον Εργκίν Αταμάν από το 2017 μέχρι το 2023 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Euroleague δύο φορές και μιλώντας στο podcast του Σέιν Λάρκιν αναφέρθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού και τις σχέσεις του με τους παίκτες.

Ο έμπειρος σέντερ ήταν από το 2015 μέχρι το 2023 στην Εφές και από το 2017 είχε προπονητή τον Αταμάν, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague τόσο το 2021 όσο και το 2022. Η συνεργασία τους, με λίγα λόγια, ήταν απολύτως επιτυχημένη και σε δηλώσεις του τώρα στο podcast του Σέιν Λάρκιν αναφέρθηκε στις σχέσεις του Τούρκου προπονητή με τους παίκτες του.

«Ο Αταμάν δεν έχει καμία αληθινή προσωπική σχέση με κανέναν από τους παίκτες του από όσα γνωρίζω. Στο παρκέ σπρώχνει τους παίκτες εκεί που θα πρέπει να είναι. Σου λέει τι περιμένει από εσένα και αυτό ήταν. Μπαίνεις μέσα και πας να το κάνεις» είπε αρχικά ο Ντάνστον και συνέχισε.

«Βασίζεται κυρίως στα αποτελέσματα. Είχε έρθει στα αποδυτήρια πολλές φορές και έλεγε «Μπράιαντ Ντάνστον, 2 ριμπάουντ, 25 λεπτά; Τι μπορώ να κάνω; Τι είναι αυτό;».