Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε με 3-0 της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Στεάουα στην Τούμπα (0-1) για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι Πειραιώτες είναι στους 3 βαθμούς, με τον Δικέφαλο του Βορρά να παραμένει ακόμη χωρίς βαθμό, ενώ την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ταξιδεύει στην Σουηδία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε και αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται την Βιτόρια Πλζεν.

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μάλμε, νίκησε δύσκολα εκτός έδρας την επίσης προσεχή αντίπαλό του Κάραμπαγκ με 2-1, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη για φέτος. Όλα αυτά την ώρα που η Ρέιντζερς γνώρισε «βαριά» ήττα στην έδρα της από τη Λιόν.

Η Στεάουα, που είναι ο μοναδικός κοινός αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ, πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Δικεφάλου με 0-1 και έκανε το «2 στα 2» στη League Phase του Europa League. Αήττητη έμεινε η Τβέντε, που μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στο Όλντ Τράφορντ, έμεινε ξανά στο 1-1 αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Τέλος, η έτερη πορτογαλική ομάδα που θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός, Πόρτο, ήρθε 3-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της.

Στο 0-0 έμεινε η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Βικτόρια Πλζεν, εντός έδρας κόντρα στη Λουντογκόρετς, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η έτερη πρωταγωνίστρια του εντυπωσιακού 3-3 με την Πόρτο, όπως προαναφέραμε.

Παράλληλα, η Ρίγα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γαλατασαράι (2-2), ενώ η Φερεντσβάρος γνώρισε την εντός έδρα ήττα από την Τότεναμ με 2-1.

Τέλος, η Σλάβα Πράγας του Χρήστου Ζαφείρη, αντιμετώπισε τον Άγιαξ στην έδρα της και μοιράστηκε βαθμούς (1-1) και εντυπώσεις, ενώ αντίθετα η Ρεάλ Σοσιεδάδ ηττήθηκε στην έδρα της από την Άντερλεχτ με 2-1.