Ο Τζίτζι Μπεκάλι, ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, είχε υποσχεθεί ότι θα επισκεφθεί τον Άγιο Δημήτριο αν η ομάδα του κληρωνόταν με τον ΠΑΟΚ και τελικά δεν έμεινε εκεί αλλά πήγε και σε άλλες εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, μία μέρα πριν τον αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

«Άγιε Δημήτρη, αν κληρωθούμε με τον ΠΑΟΚ, θα έρθω να σε επισκεφτώ», είχε πει ο Ρουμάνος παράγοντας όταν γινόταν η κλήρωση και τελικά κράτησε την υπόσχεσή του αφού σήμερα Τετάρτη (2/10), παραμονή του αγώνα πήγε όχι μόνο εκεί αλλά και σε άλλες εκκλησίες.

«Πήραμε και τρεις ιερείς μαζί μας και ίσως νοικιάσουμε μια εκκλησία και αύριο θα κάνουμε λειτουργία στα ρουμανικά», είπε ο Μπεκάλι, ο οποίος είναι ενδεχομένως ο πιο εκκεντρικός παράγοντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και βρίσκει πάντα τον τρόπο για να ξεχωρίζει.

Όπως έκανε δηλαδή και τώρα με το… τουρ στις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, αφού αρχικά επισκέφθηκε αυτή του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια αυτή του Αγίου Γρηγορίου στον Παλαμά ενώ η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη (3/10).

Παράλληλα, φεύγοντας από τον ναό του Αγίου Δημητρίου ο πρόεδρος της Στεάουα έβγαλε φωτογραφία με τους ιερείς και στη συνέχεια έκανε… κήρυγμα στους Ρουμάνους δημοσιογράφους, στους οποίους μίλησε για αρκετή ώρα λέγοντάς τους πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουν στον Θεό.