Το κλίμα στην εθνική Βελγίου δεν είναι καθόλου καλό και αυτό φαίνεται και από την απόφαση του Κέβιν Ντε Μπρόινε και του Ρόμελου Λουκάκου να απουσιάζουν από τους αγώνες με Ιταλία και Γαλλία για το Nations League.

Η ώρα για τη διακοπή του Οκτωβρίου στα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων πλησιάζει και στο Βέλγιο το κλίμα δεν το λες και ήρεμο, με δύο από τα αστέρια της ομάδας να θέτουν εαυτούς εκτός για τους αγώνες με τη «σκουάντρα ατζούρα» και τους «τρικολόρ».

Οι Ντε Μπρόινε και Λουκάκου είναι δύο από τους παίκτες που δεν τα πάνε καλά με τον προπονητή Ντομένικο Τεντέσκο, από τη στιγμή που αυτός άφησε εκτός αποστολής για το Euro 2024 τον Τιμπό Κουρτουά. Ο οποίος, από την πλευρά του, αντέδρασε λέγοντας πως δεν θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα αν δεν υπάρξει πρώτα αλλαγή προπονητή.

Ο Τεντέσκο μίλησε με Ντε Μπρόινε και Λουκάκου αλλά η συζήτηση μάλλον δεν πήγε και τόσο καλά, με τους δύο παίκτες να αποφασίζουν να απουσιάσουν από τους αγώνες του Οκτωβρίου και από εκεί και πέρα θα φανεί αν θα αλλάξει κάτι όταν έρθει η ώρα για τα ματς του Νοεμβρίου.