Σε ρυθμούς… Μπράγκα κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς το παιχνίδι της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45) είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία της ομάδας στο Europa League.

Ιατρικά έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι Πιρόλα και Ζέλσον, αλλά παραμένουν ερωτηματικά για την αποστολή. Ο Πορτογάλος, που επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο, θα κριθεί στην προπόνηση της Τετάρτηςαν θα μπει στην αποστολή, κάτι που ισχύει και για τον Μασούρα, που έχει συμπληρώσει πάνω από μια εβδομάδα στις προπονήσεις αλλά δεν ήταν στη λίστα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με την Μπράγκα που είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Γουίλιαν που χθες μόνο τυχαία ο Μεντιλίμπαρ δεν του έδωσε το «γεμάτο» δεύτερο ημίχρονο αντί του Βέλντε.. Με τον Μεντιλίμπαρ να έχει κάθε λόγο να σκέφτεται τον Ροντινέι ξανά για τη μια πλευρά της επίθεσης.

Σε ό,τι αφορά στον Γιουσούφ Γιαζιτσί, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, υπολογίζεται πως σε περίπου τρεις εβδομάδες θα είναι ετοιμοπόλεμος, συνεπώς θα δούμε να παίρνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.