Με αφορμή την τοποθέτηση της Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA αναφορικά με την επαφή της μπάλας με το χέρι εντός περιοχής και με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς της Ισπανίας με τη Γερμανία στο Euro 2024 και τη φάση του Κουκουρέγια, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε μια παρόμοια φάση που είχε συμβεί στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με αντίπαλο την ΑΕΚ, όταν ο Μουκουντί σταμάτησε την μπάλα με το χέρι αποτρέποντας βέβαιο γκολ για την ομάδα της Βοιωτίας.

Με ανάρτηση του στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει τη συγγνώμη όλων των εν Ελλάδι «ειδικών» της διαιτησίας.

«Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες σε φάσεις όπως του Κουκουρέγια ή του Μουκουντί, όταν η μπάλα πηγαίνει στα δίχτυα.

Είναι πέναλτι! Περιμένουμε τη συγγνώμη των ελ Ελλάδι Ελλήνων και ξένων “ειδικών” της διαιτησίας! Ή μάλλον όχι! Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει. Θα παραμείνει αλλοιωμένος».