Ο Βασίλης Μπάρκας αγωνίζεται πλέον στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης και έχει ένα συγκεκριμένο γούρι σε κάθε αγώνα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον με τιμωρία όπως ανέφερε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και της Σέλτικ, έχει ένα… κόλλημα: Περιμένει να βγουν όλοι οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και μετά εμφανίζεται και αυτός, τελευταίος όλων. Αυτό, όμως, έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί είτε η έναρξη του αγώνα είτε του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδία να τον προειδοποιήσει ότι θα τιμωρηθεί αν συνεχιστεί αυτό.

«Δεν ήταν έτοιμος στην ώρα του για την έναρξη του αγώνα, τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μέρος. Αν συμβεί ξανά, θα είναι στο χέρι της πειθαρχικής επιτροπής να αποφασίσει ποιες θα είναι οι συνέπειές της», ανέφερε το επίσημη σχόλιο της ομοσπονδίας, με τον Χάρολντ Βάπενααρ, προπονητή τερματοφυλάκων της Ουτρέχτης, να κάνει δηλώσεις για το θέμα.

«Πάντα λέω με χαμόγελο «δεν θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτόν, σωστά;». Δεν πειράζει που το κάνει, αλλά το κάνει πολύ αργά. Φοράει ήρεμα τα γάντια του, φτιάχνει τη φανέλα του, σηκώνει τις κάλτσες του. Το καταλαβαίνει ότι προκαλεί εκνευρισμό, αλλά ανήκει στη ζώνη της άνεσής του. Εχω ήδη πει αστειευόμενος, «γίνεται να τον κάνουμε αρχηγό;» διότι τότε θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα μπαίνει στο γήπεδο, αλλά ο Ρον Γιανς δεν πρόκειται να το κάνει», ήταν τα λόγια του.