Η Μίλαν δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά τη νέα σεζόν και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι παράγοντάς της πλέον, δέχεται κριτική από πάρα πολλούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πρώην παίκτης της ομάδας, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

Λίγη ώρα πριν τον αγώνα με τη Λίβερπουλ, όπου οι Μιλανέζοι ηττήθηκαν με 3-1, ο Σουηδός εμφανίστηκε στο Sky Italia, στο στούντιο του οποίου ήταν ο Κροάτης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν καταλαβαίνει ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του «Ιμπρα» στην ομάδα. Έτσι, ακολούθησε ένας διάλογος που δείχνει και την ένταση που υπάρχει.

«Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει τα γατάκια εξαφανίζονται. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, πολύ χαμηλό επίπεδο… Έλειψα κάποιες μέρες λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά επέστρεψα και είμαι εδώ για να σας εξηγήσω τον ρόλο μου αφού δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει…», είπε αρχικά ο Ιμπραΐμοβιτς, με τον Κροάτη να παίρνει την πάσα.

«Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω να τον έχεις καταλάβει εσύ, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τις ευθύνες σου, ούτε την επιλογή του προπονητή, ούτε τους παίκτες, ούτε το τεχνικό κομμάτι, ούτε από που προέρχεται όλο αυτό», ήταν τα λόγια του Μπόμπαν, για να απαντήσει ο Ζλάταν: «Θα σου το εξηγήσω αμέσως, τότε… Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα».