Για διακίνηση 60 κιλών κάνναβης, αξίας 600.000 λιρών, συνελήφθη από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος (NCA) της Σκωτίας ο Τζέι Εμανουέλ-Τόμας, πρώην επιθετικός της Άρσεναλ και νυν της Γκρίνοκ Μόρτον.

Ο 33χρονος Εμανουέλ-Τόμας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής των «κανονιέρηδων» και κατάφερε να φτάσει ως την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε 5 συμμετοχές. Στη συνέχεια έπαιξε σε Μπρίστολ Σίτι και ΚΠΡ, τώρα είναι στη Β’ κατηγορία της Σκωτίας με τη Γκρίνοκ Μόρτον και γενικά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ για τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του.

Τα απασχολεί, όμως, τώρα για κάτι που έκανε εκτός γηπέδου, αφού συνελήφθη για διακίνηση 60 κιλών κάνναβης αξίας 600.000 λιρών.

«Ένας άνδρας συνελήφθη από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος στη Σκωτία χθες σε σχέση με την κατάσχεση περίπου 60 κιλών κάνναβης στο αεροδρόμιο Στάνστεντ. Ο Τζέι Εμμάνουελ-Τόμας, 33 ετών, συνελήφθη και ανακρίθηκε από αξιωματικούς της NCA μετά από ανίχνευση ναρκωτικών αξίας περίπου 600.000 λιρών σε βαλίτσες από αξιωματικούς της συνοριακής δύναμης στις 2 Σεπτεμβρίου», ανέφερε την Πέμπτη (19/9) σε ανακοίνωσή της η NCA.