Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (22/9) με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο και τα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα δεν είναι καλά αφού ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη θλάση ενώ και ο Νόρντιν Άμραμπατ θα μείνει εκτός δράσης λόγω μυϊκού προβλήματος.

Ο επιθετικός της Ένωσης είχε νιώσει ενοχλήσεις πριν τον αγώνα με τον Βόλο πριν λίγες μέρες και τελικά έκανε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου, άρα δεν θα απουσιάσει μόνο από το προσεχές παιχνίδι με την Athens Kallithea αλλά και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (εντός), όπως και από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (εκτός).

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα, επίσης μυϊκό, αντιμετωπίζει και ο Άμραμπατ και θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα ενώ ο Αλμέιδα αποφάσισε να προφυλάξει τον Έρικ Λαμέλα μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί στην προπόνηση της ομάδας. Ούτε αυτός, επομένως, υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής.

Τέλος, εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο που επίσης ταλαιπωρούνται από θλάση και δεν είναι ακόμη έτοιμοι.