Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Λεβαδειακός το έκανε 2-2 στο δεύτερο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να παραμένουν χωρίς νίκη μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 6′ με το τετ α τετ του Μπετανκόρ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη και γενικά πατούσαν καλύτερα, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να ανεβαίνουν κάπως μετά το πρώτο 10λεπτο και να προσπαθούν να βγουν μπροστά, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι αξιόλογο.

Αυτό το πέτυχαν οι Σερραίοι και συγκεκριμένα στο 27′, με τον Σαλαζάρ να παίρνει τη βαθιά μπαλιά του Τομάς, να συγκλίνει και με σουτ να βρίσκει δίχτυα για το 1-0, το οποίο τόνωσε κι άλλο την ψυχολογία της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, ήλεγχε την κατάσταση και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 44′, «χτύπησε» ξανά με το 2-0 από το αυτογκόλ του Τσοκάι μετά την προσπάθεια του Τομάς.

Στο β’ μέρος, όμως, το σκηνικό άλλαξε… Οι Βοιωτοί μπήκαν με στόχο να μειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και τα κατάφεραν στο 55′ με την προβολή του Μπάλτσι μετά το γύρισμα του Πεντρόσο από δεξιά. Το σκορ, πλέον, ήταν 2-1 και ο Λεβαδειακός πίστευε στην ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 75′: Λάθος του Λιάσσου, κλέψιμο του Γιαννιώτα, πάσα του Μπάλτσι στον Ρόμο και αυτός με πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 2-2.

Λίγα λεπτά μετά, στο 79′, η χαρά των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση μετριάστηκε λόγω της αποβολής του Μορέιρα με 2η κίτρινη κάρτα για χέρι, αλλά ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Αντιθέτως, στο 93′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία για τη νίκη με το τετ α τετ του Κωστή αλλά το πλασέ ήταν άστοχο.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φαρές (62′ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62′ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72′ Γκίγκιτς), Μπετανκόρ (72′ Χατζηστραβός).

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (75′ Κάσσος), Λιάγκας, Βήχος, Τσοκάι (75′ Κωστή), Μπάλτσι, Γιόκε (31′ Ζίνι), Μορέιρα, Πεντρόζο (75′ Γιαννιώτας), Όζμπολτ (63′ Ρόμο).